Скандалната носителка на титлата Мисис Балгария“ Галина Долапчиева отново хвърли

...
Скандалната носителка на титлата Мисис Балгария“ Галина Долапчиева отново хвърли
Коментари Харесай

Скандалната д-р Долапчиева – опасно близка с 50 Cent


Скандалната носителка на купата „ Мисис Балгария “ Галина Долапчиева още веднъж хвърли бомба в светското пространство.

От няколко дни доктор Долапчиева, по-известна в светските среди като Галидол, е в България и очевидно не си губи времето. В обществените мрежи миската пусна фотография с именития рапър  50 Cent. Медията ни научи, че  международно известният рапър е дошъл особено в София по покана на Ню Бояна Филм Студиос, с цел да се включи в фешън събитие, а вечерта е имал концерт единствено за ВИП персони, измежду които и Галя Долапичева.



Галидол в прегръдките на 50 cent



Галидол е била видяна и в бек стейджа в компанията на рапъра, издават очевидци, което породи нови клюки към персоната на хубавицата.

Галя Долапчиева е постоянно по първите страници на медиите в Италия, където живее от години. Наскоро тя отпразнува рождения си ден в Турция, а измежду звездните й посетители бяха Дарина Павлова, световноизвестният продуцент Ави Лернер притежател на  Ню Бояна Филмс Студио,  Кевин Кинг и други



Галя Долапчиева е близка с продуцента Кевин Кинг снимал класики като Роки, Рамбо и други



Д-р Долапчиева е измежду водещите имена в региона на естетичната медицина у нас и в Италия, където живее, само че постоянно прескача и до България поради работните си задължения. Гали Долл основава марката първокласни кремове, създадена от самата нея. В момента продуктите  се радват на извънреден интерес в България и по света.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР