Скандална снимка на сина на Рени — Борис, обикаля мрежата.

...
Скандална снимка на сина на Рени — Борис, обикаля мрежата.
Коментари Харесай

Скандал! Синът на Рени показва среден пръст

Скандална фотография на сина на Рени — Борис, обикаля мрежата. На нея певицата се е щракнала с двамата си сина, а по-големият от тях демонстрира междинен пръст на феновете си, видя HotArena .

Младежът има личен профил в обществените мрежи, където постоянно качва снимки, само че в никакъв случай до момента с сходно непристойно наличие. Самата Рени бе много шокирана, когато научи за случилото се.

Борислав на Рени постоянно разгласява фрагменти с известната си майка. Този кадър обаче провокира вълна от възмущения и гневни мнения от родители и злобари.

„ Не знаех, че Боби има такава фотография и тя е била оповестена в интернет. Ще поговоря с него по въпроса ”, бе сбита звездата. Изпълнителката не разяснява по какъв начин възпитава децата си, само че надали ги учи на сходни жестове, считат нейни почитатели.

Всъщност наследникът на фолк звездата просто следва модата, наложена от Сузанита. Дъщерята на Орхан Мурад скандализира неведнъж с пикантни фрагменти в мрежата.

На част от тях тя се снима съблечена, а също така повлече крайник, като разгласява фрагменти по какъв начин облизва междинни пръсти пред камерите, върви през седмицата на нощни заведения за възрастни и други сходни.

Палавницата също по този начин показва и други скандални изяви. Тя даже си пусна полугола фотография по халат, като даде обещание да се снима и без него, в случай че фрагмента й събере над 30 000 лайка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР