Скандалите около МВР след за оказан му натиск и обвиненията

...
Скандалите около МВР след за оказан му натиск и обвиненията
Коментари Харесай

Познава ли Миро Тигъра от СДВР контрабандиста Паскал?

Скандалите към Министерство на вътрешните работи след за оказан му напън и обвиняванията към досегашния вътрешен министър Калин Стоянов за връзки с разследваните за контрабанда след не престават. По-рано през днешния ден някогашният длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев загатна за връзка на върховен чиновник в Столична дирекция на вътрешните работи с Никола Николов - за присъединяване в проведена незаконна група за контрабанда , пране на пари и подкупи, дружно с шефката на Митниците Петя Банкова, Марин и Стефан Димитрови.

Във връзка с така наречен Паскал, Демерджиев декларира, че в качеството си на вътрешен министър е преместил на северната граница и доста деликатно следял и проверявал двама чиновници на основни позиции на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и " Кулата ", за които имало данни, само че не и доказателства, че са забъркани в контрабанда. Едно от първите неща, които направил Калин Стоянов като поел поста, било ги старите позиции места. " Искам да попитам Калин Стоянов отново по отношение на въпросния Паскал, дали му е прочут един чиновник с прозвището Миро Тигъра, който е на висока позиция в Столична дирекция на вътрешните работи , кой го назначи този човек. Известно ли му е дали този човек поддържа тесни взаимоотношения с хора, близки до въпросния Паскал ", пита Иван Демерджиев.
 Атанас Атанасов пита къде са доказателства за контрабанда
Атанас Атанасов пита къде са доказателства за контрабанда

Живко Коцев не е взел участие в незаконна активност, уверен е Атанасов

По късно зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Мирослав Данаилов се припозна в упоменатия върховен служител на реда с прякор Миро Тигъра : " Мога да го приема, че става въпрос за мен. Даже съм уверен. "

Данаилов обаче отхвърли да познава посочения за контрабандист Никола Николов - Паскал. " Познавам Паскал, лице, което не е от оперативно забавните и рожденото име му е такова. Оперативно забавно лице с прякор Паскал и рожденно име Никола и още прякори " вуйчото`` и други - не ми е известно ", изясни той. Мирослав Данаилов изключва каквато и да е опция да са били едновременно на едно и също място с лицето с прякор Паскал или да са общували на каквато и да е тематика, в това число посредством медиатори.

Зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи обаче не счита да съди Демерджиев за обвиняванията.
 Зам. основният секретар на Министерство на вътрешните работи съди Демерджиев за клюка
Зам. основният секретар на Министерство на вътрешните работи съди Демерджиев за клюка

Заради изказване на някогашния Министерство на вътрешните работи началник, че Кангалджиев е забъркан в трафик на мигранти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР