Скандален видеозапис на полицаи, извършващи проверка на шофьор, който неправомерно

...
Скандален видеозапис на полицаи, извършващи проверка на шофьор, който неправомерно
Коментари Харесай

Полицаи при проверка: Слагам ви прангите и ще започне порно в пълния му сценарий!

Скандален видеозапис на служители на реда, извършващи инспекция на водач, който непозволено е спрял автомобила си на тротоара, е публикуван в обществените мрежи и провокира бурно отвращение.

Според описанието, действието във видеото се развива в Тутракан, на 23.10.2019 година. Водачът, който е проверяван от униформените е присъединил телефона си да записва целия диалог, който на два пъти придобива много краен темперамент.

Единият от служителите на реда желае от мъжа да покаже оборудването на автомобила. Без да има отговор, униформеният добавя: " Разпореждам ви, покажете си оборудването. Ако не извършите полицейско предписание, казано в резюме и на по-прост език, с цел да ме разберете - поставям ви прангите на ръцете, слизаме долу и там към този момент ще стартира порно в цялостния сюжет , в случай че ме разбираш! ".

След тази имитация стартира подробна инспекция на автомобила на записващия видеото, както и на документите му. При подаването им, единият от униформените прави забележка на лидера, че му треперят ръцете.

" По-спокойно, нещо ви треперят ръцете...да не сте пил нещо? ", пита служителят на реда.

Малко по-късно двамата служители на реда привикват индивида до служебния им автомобил. Там той ги предизвика още един път, като споделя, че не е схванал репликата с " порното ".

Полицаят още веднъж повтаря, че щяло да има " доста порно " и да бъде " доста цветущо " . В един миг полицейският чиновник се усеща, че водачът го снима и желае да му ревизира телефона, само че той отхвърля. В този миг записът свършва.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР