Скандален развой на делото за убийството на Тоско Бозаджийски в

...
Скандален развой на делото за убийството на Тоско Бозаджийски в
Коментари Харесай

Искат по-лека мярка за мъжа, с чийто автомобил бе прегазен фен на Ботев Пловдив в Солун

Скандален процес на делото за убийството на Тоско Бозаджийски в. Съдия-следователят изиска мъжът, с чийто автомобил бе прегазен последователят на " Ботев " Пловдив, да получи по-лека мярка за неотклонение и да не попада още веднъж в ареста, оповестява БТВ. Прокуратурата оспорва. Специален арбитражен правосъден състав би трябвало да се произнесе до три дни.
49-годишният мъж, на чието име се води колата, умъртвила Тоско Бозаджийски, отхвърля всички повдигнати му обвинявания. " Неговите обвинявания са за нанасяне на тежка целенасочена телесна щета, което е тежко обвиняване според гръцкото законодателство. ", сподели от Солун юристът на фамилията на Тоско Бозаджийски Константина Харизанова.
 Нови обвинявания за почитатели на ПАОК след убийството на Тоско Бозаджийски в Солун Нови обвинявания за почитатели на ПАОК след убийството на Тоско Бозаджийски в Солун
Нови обвинявания повдигна прокуратурата в Солун против обвинени в убийството на Тоско Бозаджийски в Солун. С новите обвинявания станаха и...
Преди дни съдия-следователят по делото изненадва всички с настояването мъжът да не бъде арестуван под стража, макар заплахата да въздейства на следствието. Прокурорът се опълчва: " При съществуването на такова различие мярката се позволява от правосъден съвет, който в идните дни ще се постанови по отношение на мярката за неотклонение. ", прибавя юрист Харизанова.
По закон, следствените дейности би трябвало да приключат в границите на година. Тя към този момент е изтекла. В ареста към този момент остава само дамата, управлявала автомобила.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР