Скандален дует записа поп фолк звездата Галена, но е твърде

...
Скандален дует записа поп фолк звездата Галена, но е твърде
Коментари Харесай

Ярост в поп фолка! Галена скрои шапка на колега, той побесня...

Скандален дует записа поп фолк звездата Галена, само че е прекомерно допустимо триумфът на новото парче да й излезе през носа. До момента певицата е правила дуети с сътрудници от сектора като фамилия Стораро, Преслава и Деси Слава, а този път посегна към нов настоящ реализатор и това е Меди. Така тя към този момент има нов мъж от чалгата като желан сътрудник на сцената,

Този факт обаче същински подразнил Фики Стораро, с който пайнерката има едни от най-големите шлагери. А сега Меди се води главен съперник, още повече че е от можещите да пеят. Синът на Тони Стораро в последно време се котира най-много в " Като две капки вода ", само че не и като хитов реализатор в попфолка, тъй като от дълго време не е правил ударен план, разясняват в средите.

Затова парчето на сътрудника му с Галена - " Скандал " може да спомогне още повече да измести мястото му в чалгата, считат в сектора. Последният сингъл, който Стораро-младши излъчи е баладичната " Не ти прощавам ". Вярно песента има над 5 милиона гледания в YouTube, само че все пак не е парче, което ще върви по чалга заведенията, скептични са почитателите, представени от hotnews.bg.



" Голям скандал ще стане " - по този начин Галена анонсира плана си с младият реализатор в Инстаграм. На фотографията към него Галена театралничи с шимпанзе - " мъжът ", който хваща звездата в невярност с Меди, като история във видеото. От оповестените фрагменти, палавата " мама вихър " театралничи и в много предизвикателно облекло, което сподели задните й елементи още по-апетитно за наслада на феновете й.



Заварката сред Галена и Меди датира още от 14 февруари тази година, когато двамата пуснаха приятна акустична версия на баладата " Да си тук ", съпроводено с черно-бял клип. Интересното е, че плана, който е шлагер на Меди още от декември 2020-а и актуалното парче на Фики " Не ти прощавам " са извънредно сходни като метод на осъществяване и музика, видяха почитатели.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР