Скандален български секс клип се върти в най-голямата онлайн порно

...
Скандален български секс клип се върти в най-голямата онлайн порно
Коментари Харесай

Мрежата завря от скандален порно клип с напориста нашенка, която подканя младеж: Хубаво, аре давай, по-бързо да стане на максимум, че ще те пребия!

Скандален български секс клип се върти в най-голямата онлайн порно платформата " Порн хъб ". В него ефективно присъединяване взимат двама младежи - приказлива брюнетка и късо подстриган юноша. От заглавието можем да заключим, че младата госпожица се споделя Алекс Александрова, защото скандалното порно е кръстено " Alex Alexandroжa fuck ". По-късно от самата Алекс разбираме, че младежът носи името Виктор.

Клипът се радва на над 143 000 гледания, само че нещата, които могат да се чуят и видят в него, са меко казано отвратителни. Освен всичко си проличава, че безсрамното момиче няма доста опит в снимането на сходен вид филми за възрастни.

" Няма по този начин Викторе, не желая. Знаеш ли какъв брой хапчета пия, още не мога се изцелявам от всичките простотии, които ми лепнаха такива простаци ", твърда е най-новата българска порно звезда, която в началото не се съгласява на мераците на интимния й сътрудник за милувки без презерватив.

" Ти мен си ме ч*кал без презерватив, без да знаеш дали имам заболявания. Не желая да се ч*кам без презерватив, последния път по този начин ми метнаха гъбички, гласят единствено част от изявленията на Алекс Александрова.

В последна смета младата хитруша се съгласява да прави секс без защитни средства. " Хубаво, аре давай, по-бързо да стане на най-много, че ще те пребия и ще те изгоня ".

Видеото приключва с " хепи енд " върху лицето на девойката.

Това ли е най-новата българска порно звезда? A знаят ли родителите за половите подвизи на своята щерка? Предстои да разберем...


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР