Скандалът с убитата уж от Крум Зарков котка на певицата

...
Скандалът с убитата уж от Крум Зарков котка на певицата
Коментари Харесай

ОБРАТ в Narod.bg: Котето на Мая Нешкова утрепано от жената на Крум Зарков?

Скандалът с убитата сякаш от Крум Зарков котка на певицата Мая Нешкова придобива непредвиден поврат. Според осведомител на Narod.bg от входа, в който живеят и двете ВИП фамилии, котето на естрадната легенда е утрепано не от служебния правосъден министър, а от неговата брачна половинка – клиничния психолог Ирина Заркова.

Драмата, която вълнуваше медиите преди Коледа, се разиграла през 2020-а година в кооперация на бул. „ Дондуков “ 23 в София, където съседи са фамилиите на Мая Нешкова и Крум Зарков.

По време на ваучър в дома на младия народен представител от Българска социалистическа партия, съпътстват с адска шумотевица, притежателите на прилежащите жилища възроптали.

Тогава, съгласно описа за Зарков, той излязъл от вкъщи си по слипове и непосредствено се нахвърлил върху една от котките на изпълнителката на безконечния шлагер „ Рожден ден ”, която отглеждала 9 котки и 4 кучета в дома си.

Реклама

Животното било душено и блъскано в стената, имало и кръв. Тогава Икономов и Нешкова извикали полиция, само че всичко, по думите им било потулено.

Според нашия източник, обаче, инквизиторът на писаната не бил Крум Зарков, а брачната половинка му. Социалистът, като същински джентълмен, просто поел виновността.

Ирина и Крум се срещат още в студентските си години и се влюбват не къде да е, а в рейса за Франция, защото двамата са приключили висшето си обучение в Париж. Първо се ражда синът им Костадин, а след това и тяхната дъщеричка Лена.

Ирина Заркова е клиничен психолог, придобива бакалавър по логика на психиката през 2008 година. Две години по-късно получава и магистърска степен по специалността „ Детска и юношеска логика на психиката и институции ” в Университет Париж 10 – Нантер, Франция.

Очаквайте единствено в Narod.bg какви са скритите претекстове зад свадите с Мая Нешкова
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР