Скандалът с родниниските назначения в Хасково доведе до реакция и

...
Скандалът с родниниските назначения в Хасково доведе до реакция и
Коментари Харесай

Лукойл към Караянчева: Не ни намесвайте в междупартийни разпри

Скандалът с родниниските назначения в Хасково докара до реакция и от страна на " Лукойл ", които бяха намесени посредством изявление на зам.-председателя на Народното събрание Цвета Караянчева .

Тя попита правилно ли е, че брачният партньор на Корнелия Нинова работи в „ Лукойл “ и че компанията е спонсорирала акция на Българска социалистическа партия. По-рано през днешния ден пред Нова тв Нинова отговори, че съпругът ѝ работи в компанията, която е частна и че постоянно е напускал постове в държавни компании, когато Българска социалистическа партия били на власт.   

Категорично възразяваме против намесването на името на „ ЛУКОЙЛ-България ” ЕООД в междупартийни разпри и кавги, се показва в позиция на компанията.

От там допълват, че сдружението взе участие в спонсорска активност, която е транспарантна и е отразена във финансовите доклади:

Благотворителната и спонсорска активност на Дружеството е транспарантна и отразена във финансовите му доклади, огромна и чудесно известна на българската общност. Тя е напълно насочена към поддръжка на българския спорт, просвета и обучение – тези области, които способстват за построяването на мощни и хармонични персони и положителна социална среда. Политиката не е била, не е и няма по какъв начин да бъде измежду тези области.

Отправянето на голословни подмятания за каквито и да било връзки сред Компанията и някоя политическа партия, изключително от страна на заместник-председател на българския Парламент, е неприемливо и неприлично. Кадровата политика на „ ЛУКОЙЛ-България ” е неин вътрешен въпрос, който няма никакво отношение към свадите, съпътстващи българския политически живот.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР