Скандалът около края на руската доминация в художествената гимнастика на

...
Скандалът около края на руската доминация в художествената гимнастика на
Коментари Харесай

Русия нанесе жесток удар на Илиана Раева

Скандалът към края на съветската доминация в художествената гимнастика на Олимпийски игри продължава. Само преди дни Илиана Раева отговори извънредно уместно на неспиращите към този момент месец и половина офанзиви от Русия, последва нечовечен удар против нея от страна на съветските депутати.

Преди ден Дмитрий Свищев упрекна в провокация шефката на Българската федерация по художествена гимнастика. Поредна офанзива последва и от олимпийската шампионка по кънки тичане Светлана Журова, която също е член на Държавната дума на Русия.

49-годишната златна медалистка от Торино 2006 даже си разреши да употребява определението " апаш " за Илиана Раева.

" Крадецът вика: Дръжте крадеца! ". Ако хората не престават да разясняват тази тематика, това удостоверява, че нещо ги тормози. Вероятно схващат, че на Олимпиадата съдиите постъпиха погрешно и това е направено под напън. Затова не престават да се оправдават. Това наподобява доста необичайно. Хората си спомнят за такива неща, единствено когато се усещат засрамени и не могат да се примирят с виновността си. Ние от дълго време сме не запомнили тематиката и продължаваме напред ", съобщи 49-годишната Журова пред уеб страницата " Meta Ratings ".

Както е известно, откакто изгубиха златните медали в самостоятелната конкуренция и при ансамблите, руснаците се нахвърлиха над съдиите и заподозряха скрит план.
свързани новини6540на 21.09.2021
Атаките им стигнаха до изказванията, че първите места на българския отбор и на израелката Линой Ашрам са били незаслужени и това е плод на скрит план против съветската гимнастика, припомня " Новспорт ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР