Скандал в Студентски град спретна фолкпевецът Галин, който директно награби

...
Скандал в Студентски град спретна фолкпевецът Галин, който директно награби
Коментари Харесай

Скандална снимка на Галин с фенка разтресе мрежата


Скандал в Студентски град спретна фолкпевецът Галин, който непосредствено награби фенка по време на последното си присъединяване. Красавецът на фолка гушна девойката и за похлупак изпи шот от устните й.

Видеото и фотосите, които се появиха в обществените мрежи от въпросната вечер, накараха доста от фенките му да си мечтаят да са на мястото на момичето. А други - да попитат що за държание показва артистът пред младежите.

Репортер на „ Телеграф “ се свърза със самия реализатор, който с усмивка съобщи, че не е познавал девойката до вечерта и нямат нищо общо, а просто е извършил предизвикателство от колежката си Ариа, защото това било традиция във въпросния клуб. „ Това беше предизвикателство от Ариа. Направих го с усмивка, тъй като обичам да се развличам с почитателите си. Пеем, гушкаме се, снимаме се и това е на всяко присъединяване “, съобщи изпълнителят.

През лятото Галин прекарва съвсем цялото си време по морето, защото е покрит от участия. Той и девойките му от Алфа, както и Адам умерено могат да заемат челните ранглисти във фолка по участия. Безспорен факт е, че Галин е единственият, които съумя да се оправи толкоз ослепително с ролята на продуцент, колкото и на актьор. Неговите реализатори за няколко години се постановиха като любимци на сцената и най- значимото - задържаха интереса към себе си. Въпреки натоварения си график Галин ще успее да си открадне седмица за лятна почивка със фамилията си. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР