Скандал с "Грипен"-ите няма, коментира членът на ръководството на БСП

...
Скандал с "Грипен"-ите няма, коментира членът на ръководството на БСП
Коментари Харесай

Скандал с "Грипен"-ите няма, има сценарий за омаскаряване на президента, смятат от БСП

Скандал с "Грипен "-ите няма, разяснява членът на управлението на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров на конференция в централата на партията. Според социалистите има сюжет, който цели следващото омаскаряване на президента в миг, когато отсъства от страната. По думите на Зафиров ръководещите целят да отклонят вниманието от това, че не са изпълнили нищо от обещанията в бранша "Сигурност ".

По-рано през днешния ден депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров сподели документи в народен ефир и съобщи, че актуалният президент Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила през юни 2014 година е подготвил за тогавашния министър председател Пламен Орешарски Доц. доктор ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, учител и... към профила опорни точки, които са били употребявани по време на среща с представители на компанията, която създава изтребителите "Грипен ".

В тези опорни точки не виждам никакъв лобизъм, тук ген. Радев приказва като специалист, разяснява Атанас Зафиров. Той уточни, че това е информация за изтребителите и на страница и половина са изброени качествата на "Грипен ".

От Българска социалистическа партия обявиха, че няма да поддържат отчета на Министерския съвет за положението на националната сигурност, тъй като целите им са други. За нас Русия е стратегическа опция и сътрудник, а не опасност, разяснява заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев. Той прикани вицепремиерите Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила и Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила да отдръпват подписите си от отчета, тъй като по време на предизборната акция са изразявали напълно други позиции, а групата на "Обединени патриоти " да не поддържа документа в пленарната зала.

В отговор на въпрос за указа за назначение на ръководител на Върховния административен съд Кирил Добрев разяснява, че президентът Румен Радев желае новият Висш правосъден съвет да препотвърди избора на остарелия, в което няма нищо неприятно.

Социалистите разясниха и въпроса с "Емко ". Те приканиха бързо да бъде решен казусът и оповестиха желанията си да повикат министъра на стопанската система Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980... към профила в отрасловата комисия на Народното събрание. От Българска социалистическа партия означиха, че в заводите на "Емко " работят хиляда души и закриването на производството ще докара до очистване на едно градче като Трявна и до загуба на пазари. Винаги когато ГЕРБ ръководи, има проблеми във военнопромишления комплекс, заключи заместник-председателят на ПГ на "БСП за България " и някогашен министър на стопанската система и енергетиката в кабинета "Орешарски " Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР