БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Съдебни заседатели в Северна Дакота

...
БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Съдебни заседатели в Северна Дакота
Коментари Харесай

Представителят на щата Северна Дакота признат за виновен по обвинение в престъпление, свързано с гласуването на бюджета и сградата

БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Съдебни заседатели в Северна Дакота в петък осъдиха щатски законодател в закононарушение във връзка със постройка, наета от страната той има връзки на благосъстоятелност с. Законодателен водач сподели, че не е склонен с присъдата и възнамерява да преразгледа статута и съответните правила.

Републиканецът Джейсън Доктър от Бисмарк беше упрекнат през декември 2023 година в спекулации или залагане на публични дейности. Той не се призна за отговорен. Обвинението има оптимално наказване от 360 дни затвор и/или санкция от $3000. Доктър отхвърли да разяснява присъдата, само че сподели, че ще обмисли обжалване. Присъдата му към момента не е планувана.

В наказателна тъжба се твърди, че като член на Камарата на представителите на Северна Дакота Доктър е дал своя вот „ за законодателни законопроекти, присвояващи пари за заплащане на имущество, което е придобил паричен интерес в ”, срещу закона и законовите правила. Обвинението породи от тъжби до държавната комисия по нравственос.

Лидерът на реп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР