Франция ще изпрати свой посланик на встъпването в длъжност на

...
Франция ще изпрати свой посланик на встъпването в длъжност на
Коментари Харесай

Франция изпраща свой посланик на церемонията по встъпването в длъжност на Путин

Франция ще изпрати собствен дипломат на встъпването в служба на съветския президент Владимир Путин за идващия му шестгодишен мандат на 7 май, съобщи " Ройтерс ". Франция ще бъде показана от своя дипломат в Русия.

Това идва на фона на отхвърли на Германия да участва на откриването. Балтийските страни, които към този момент нямат пратеници в Москва, също изрично изключиха да участват.

Не се чака и Съединени американски щати да изпратят собствен представител на церемонията, макар че Вашингтон не е направил обществено известие.
 Путин побеждава с 87,32% на изборите в Русия Обновена
Путин побеждава с 87,32% на изборите в Русия

Въз основа на резултатите от обработката на съвсем 100% от протоколите

Решение на Париж допуска евентуално разделяне в западния лагер с няколко страни, в това число балтийските страни, които се опълчват на това да се даде на Путин каквато и да е форма на легитимност, тъй като по този начин се подкопава Украйна във войната й с Русия.

Путин завоюва президентските избори в Русия през март с рекордни проценти, като затвърди без това хубавичко си хватка върху властта. Западните държавни управления осъдиха преизбирането като непочтено и недемократично.

Отношенията сред Русия и Франция се утежниха през последните месеци, откакто Париж усили помощта си за Украйна. Миналата седмица в своя тирада п резидентът Еманюел Макрон още веднъж заприказва за изпращане на войски в Украйна, като сподели, че в случай че Русия пробие украинските фронтови линии, би било законно да се обмисли това, в случай че Киев изиска поддръжка.
 Макрон отново заприказва за изпращане на войски в Украйна - в случай че Русия пробие фронта
Макрон отново заприказва за изпращане на войски в Украйна - в случай че Русия пробие фронта

Ако Русия победи, няма да има сигурност в Европа, предизвестява френският лидер
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР