Скандал при погребението на 16-годишния Костадин, който беше прегазен на

...
Скандал при погребението на 16-годишния Костадин, който беше прегазен на
Коментари Харесай

Скандал около погребението на 16-годишното момче, прегазено на пешеходна пътека край село Атия

Скандал при погребението на 16-годишния Костадин , който беше прегазен на пешеходна пътека край село Атия преди дни. Близки на фамилията обявиха, че са изнудвани да платят огромна сума, с цел да вземат тялото на детето, и да употребяват услугите на избрани юристи. 

Бащата на починалото дете Апостол през днешния ден е дошъл от чужбина, с цел да погребе сина си. Оказало се, че тялото е превозено от моргата до съответна погребална организация. От компанията им поискали 1300 лв. за погребението, споделя Христо Бардуков - другар на бащата:

Как детето излезе от моргата и е в погребална организация " Архангел Михаил ". Без единодушието на бащата и на майката, единствените, които би трябвало да дадат по закон единодушие, а цялата работа е обвързвана с " SOS-ПТП ", с цел да могат да поведат те делата, техни юристи. Това е цялата врътка.

От погребалната организация предложили да ги свържат с организацията " SOS-ПТП ", която да поеме правосъдните каузи, а след тях да им бъдат възобновени парите. И зад двете стои бургазлията Кристиян Киров . Той уточни, че трупът към този момент е освободен от неговата компания, а услугата, която оферират, е естествена:

Да предложиш на някой да му свършиш нещо без пари и да си чакаш след това една година парите от застрахователя, не виждам тъкмо кое е аморално.

Киров разясни, че не е осведомен в детайли за съответния проблем, само че не отхвърли да имат такава процедура.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР