Скандал между две групи съкварталци в Ракитово е приключил с

...
Скандал между две групи съкварталци в Ракитово е приключил с
Коментари Харесай

Един убит и трима в ареста след скандал в Ракитово

Скандал сред две групи съкварталци в Ракитово е завършил с намушкване, а след това и със гибелта на един от потърпевшите. Всичко е почнало във вторник вечерта пред къща в ракитовската махала „ Запад “, оповестиха от ОДМВР-Пазарджик.
Група поданици на квартала се спречкали с техни съседи. Напрежението бързо ескалирало и разпрата прераснала в сборичкване. Тогава в една от стаите на къщата 30-годишният хазаин, обиден от протичащото се, взел кухненски нож и нанесъл прободни рани на двамата 35-годишни съперници.
Пострадалите са превозени и настанени в МБАЛ-Велинград. За страдание малко по-късно единият от тях е умрял. Другият е с повърхностни рани и наранени, само че няма заплаха за живота му.
След приемане на сигнал за случилото се на мястото са изпратени дежурни екипи на полицейския сектор в Ракитово и Районното ръководство във Велинград. Извършен е оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства, имащи отношение към осъщественото закононарушение. За случилото се неотложно е известен дежурен прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик.
В ареста за период от 24 часа са арестувани създателят на пробождането, неговият 52-годишен татко и 31-годишен брат. Извършителят е престъпно проявен. Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР