Скандал гръмна между Софи Маринова и колежката й Бони, след

...
Скандал гръмна между Софи Маринова и колежката й Бони, след
Коментари Харесай

Голям скандал между Бони и Софи Маринова

Скандал гръмна сред Софи Маринова и колежката й Бони, откакто двете изпаднаха в неловка обстановка. Из обществените мрежи зациркулира клип, който провокира следващата стихия във фолка.

На видеото се вижда по какъв начин Софи Маринова пее в заведение и отива до маса, към която са седнали Мис България 1998 Наталия Гуркова, певицата Бони и други хора. Софи поздравява Гуркова и получава привет в отговор. След това се обръща към колежката певица с пожелания:

„ Бони, за доста години! Да сте ми живи и здрави! “.

През това време Бони само си гледа втренчено в телефона, по едно време махва с избрана скука, само че не демонстрира ни минимален симптом, че е приела пожеланията за здраве.

Гуркова гледа ненадейно и несъмнено се усеща неловко. Софка също се прави, че е пропуснала държанието на колежката и продължава с поздравите.

Нейният пиар Тодореско Неделчев обаче показа клипа и написа: „ Уважение да видиш “… „ Да е жива и здрава “. И незабавно се изля голямо количество мнения по адрес на Бони, някои много нецензурни.

Гримьорът Мис Бони беше много сдържан: „ Трудно се преглъща непознат триумф и в никакъв случай няма да схвана сходно поведение. Тъжно! “.

„ Софи е номер 1, а Бони къде е? “, питат почитатели. След това Тодореско отстрани клипа.

Запитан за коментар, Неделчев означи пред „ Телеграф “: „ Софка и Бони не се ненавиждат. Изразих моето си мнение с клипа, само че го смъкнах, с цел да не се основава ненужно напрежение. Софка дори не желае да разяснява. Тя в никакъв случай няма да оплюе някого, на следващия ден отново ще седне на маса с нея. Каза ми: Не ме интересува, не желая и да знам, за мен всички са положителни “.

Паметливи пък напомнят, че в последните десетилетия Софка и Бони на няколко пъти са били на нож, само че единствено краткотрайно, а по-късно са показали, че са най-малко положителни познати. Иначе в попфолка, като сфера с доста пристрастености, се счита надали не за обикновено да се гледат на кръв и след това да демонстрират някаква непосредственост.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР