Скандал е на път да се развихри в Тотнъм в

...
Скандал е на път да се развихри в Тотнъм в
Коментари Харесай

Играчи на Тотнъм подкрепиха Дани Роуз за критиките срещу ръководството

Скандал е на път да се развихри в Тотнъм в навечерието на новия сезон в британската Висша лига, след като повечето футболисти на " шпорите " са подкрепили Дани Роуз, който си разреши обществено да подлага на критика управлението на клуба, написа изданието " The Times ".

Бранителят показа през вчерашния ден, че би желал да види две-три качествени нови попълнения в тима. 27-годишният бранител е неудовлетворен от трансферната политика, защото досега лондончани не са купили нито един нов футболист.

В същото време един от основните играчи на мениджъра Маурисио Почетино – Кайл Уокър, беше продаден на Манчестър Сити против 50 милиона паунда.

Тотнъм е единственият топ клуб в Англия, който още няма ново попълнение, а Роуз е подготвен да премине в Челси или Манчестър Юнайтед.

Вероятно една от аргументите е градежът на на новия стадион на клуба, който е на стойност 800 милиона лири. Новият комплекс се чака да се приключи средата на 2018 година и отборът публично ще приема домакинските си мачове на новото оборудване.

" Шпорите " стартират новия сезон в неделя, когато от 15.30 часа наше време гостуват на Нюкасъл.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР