Ситуацията в група G на Шампионската лига става все по-заплетена.

...
Ситуацията в група G на Шампионската лига става все по-заплетена.
Коментари Харесай

Група G се заплете, всички четири тима остават с шансове за Топ 16

Ситуацията в група " G " на Шампионската лига става все по-заплетена. Кръг преди края, всички четири отбора имат своите шансове за продължение на осминафиналите. Тази вечер единствено усложни още повече математическите сметки, които ще би трябвало да вършат французи, австрийци, испанци и германци.

Позиция №1 краткотрайно бе окупирана от Лил. Шампионите на Франция съумяха да пречупят стремежа на досегашния водач Залцбург (1:0). Разликата сред двата отбора се споделяше канадецът Джонатан Дейвид, който се разписа още в 31-ата минута.
 Челси - Ювентус 4:0 в мач от Шампионската лига
Шампионът на Европа сподели класа и опустоши неуверен Ювентус на " Стамфорд Бридж "

Младите звезди на Челси се развихриха за изразителното 4:0

Първа победа в групата най-накрая записа и Севиля. Момчетата на Хулен Лопетеги зарадваха трибуните на " Рамон Санчес Писхуан " след успех над Волфсбург.

Андалусийци стартираха стремително и още в 13-ата минута се оказаха напред в резултата след гол на Жоан Жордан. Асистенцията беше дело на ветерана Иван Ракитич. В самия край Рафа Мир фиксира крайното 2:0, откакто приключи отлична контраофанзива и се възползва от хвърлилите се в обезверена офанзива гостуващи футболист.
 Барселона - Бенфика 0:0 в мач от Шампионската лига
Барселона не съумя да пробие Бенфика и към този момент зависи от милостта на собствен призрачен сън

0:0 сред двата иберийски колоса на " Камп Ноу "

Така, кръг преди края, обстановката в група G е следната. Лил е водач с 8 точки, Залцбург е втори със 7, трети са Севиля с 6, а Волфсбург е финален с 5.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР