Ситуацията от последните месеци определено има своите безброй негативи, но

...
Ситуацията от последните месеци определено има своите безброй негативи, но
Коментари Харесай

Голямото сърце на Кейт

Ситуацията от последните месеци несъмнено има своите безчет негативи, само че не може да не погледнем и от позитивната страна - направи ни по-човечни, грижовни и подготвени да помогнем на хората в потребност.

Изключение не прави и Кейт Мидълтън, която с изключение на положително сърце, носи и отговорността да дава персонален образец на останалите . Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се включиха в редица доброволчески начинания, само че една 38-годишната Мидълтън одобри по-лично.

Благодарение на Кралската доброволческа работа, брачната половинка на принц Уилям прави връзка с 85-годишния Лен Гарднър, който е болен от рак, само че се грижи непрекъснато за брачната половинка си, която страда от Алцхаймер. Впечатлена от мощния му дух , Кейт му позвъняла преди няколко месеца - през май.
 Снимка 508772

Двамата организират дълъг телефонен диалог за най-различни тематики - от тестени сладки, до развъждането на деца. Освен с първите думи херцогинята стопява ледовете , като упорства да я назовава Катрин. А възрастният мъж се вълнува мощно, тъй като в никакъв случай си е и помислял, че ще може да си поприказва с " бъдещата кралица на Англия ".
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и за какво херцогът на Кеймбридж желае брачната половинка му да наподобява на Меган Маркъл
Уилям желае Кейт да е като Меган

Какво й липсва на херцогинята на Кеймбридж

След диалогът им пък Мидълтън му купува брашно и друго хранителни артикули, както и чисто нова машина за паста, тъй като, става известно, и двамата са огромни почитатели на италианската кухня. А щастливият пенсионер е безапелационен, че Кейт е един в действителност прелестен човек , предава Bang Showbiz.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР