Ситуацията около случая с Алексей Навални и спазването на неговите

...
Ситуацията около случая с Алексей Навални и спазването на неговите
Коментари Харесай

Говорителят на Кремъл: Арестът на Навални е вътрешен въпрос. Няма да слушаме чужди държави

Ситуацията към случая с Алексей Навални и спазването на неговите цивилен права в границите на процеса не изискват особено внимание от съветския президент Владимир Путин. Това изрично съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от държавната осведомителна организация ТАСС.
“Тази обстановка не изисква особено внимание от страна на президента. Правата на всички съветски жители са обезпечени от закона и надзорните организации. И този случай ще бъде така”, съобщи изрично Песков.

По думите на представителя на Кремъл задържането на съветския опозиционер е вътрешен въпрос за страната и Москва няма да се вслуша в каквито и да било позиции по тематиката извън.

“Чуваме тези изказвания, само че в този случай не можем и няма да ги вземем поради. Това е напълно вътрешен въпрос и няма да позволим на никого да се намесва. Не имаме намерение да се вслушваме в сходни изявления”, отсече Песков.

Той подчертава, че при случая с Алексей Навални става въпрос за нарушение на съветските закони от жители на съветската федерация.

Песков разяснява и случая с двореца на Путин. Говорителят на Кремъл ги дефинира като “глупости” и “псевдоразследвания”. Той изрично съобщи, че основната цел на сходни материали е да се печелят пари от жители с нечисти средства.

" В края на този прелестен материал номерата на сметките са посочени с искане за превод на пари там. Струва ми се, че това е може би главната задача на такива материали, такива псевдоразследвания, това е главната измама”, уточни Песков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР