Ситуацията около българският национал Йоан Стоянов продължава да става все

...
Ситуацията около българският национал Йоан Стоянов продължава да става все
Коментари Харесай

Ужас! Консулството ни в Израел не може да съдейства за Йоан Стоянов

Ситуацията към българският национал Йоан Стоянов продължава да става все по-сложна. Футболистът на Апоел Беер Шева все не може да напусне Израел, където преди няколко дни избухнаха военни дейности.

Стоянов по този начин и не се причисли към националния тим за идните мачове с Литва и Албания, като стана ясно, че напускането на страната от Близкия Изток ще бъде много комплицирано за реализиране деяние.

Това заяви ръководителят на Центъра за еврейско-българско съдействие „ Алеф “ – Алберта Алкалай, в утринния блок на Нова телевизия.

Тя разкри, че Консулството на България в Израел не може да помогне на Йоан Стоянов, защото той не е нито екскурзиант, нито е на лекуване в страната.

„ Има български жители, които нямат контакти с консулството. Българският футболист национал Йоан Стоянов би трябвало да се прибере, само че не може да го направи благодарение на консулството, тъй като не е нито екскурзиант, нито на лекуване там. Трябва да търси други способи да се прибере. Той е с двойно поданство “, съобщи Алкалай по случая с Йоан Стоянов.
ТЕМА преди 20 часа 1680 преди 23 часа 1444 преди 4 дни 1339
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР