Ситуацията около бъдещето на Пол Погба в Манчестър Юнайтед отново

...
Ситуацията около бъдещето на Пол Погба в Манчестър Юнайтед отново
Коментари Харесай

Погба казал на шефовете на Юнайтед, че иска в Барселона, а Райола натиска клуба за пари

Ситуацията към бъдещето на Пол Погба в Манчестър Юнайтед още веднъж е една от най-дискутираните тематики в предпоследния ден преди затварянето на летния трансферен прозорец в Англия. Медиите на Острова популяризират спорни информации за французина, само че нито една от тях не радва изключително последователите на " алените дяволи ". Според " Дейли Майл " Погба е уведомил Ед Уудуърд и огромна част от своите съотборници, че желае да бъде продаден в Барселона. Клубът за момента изрично твърди, че Погба не е за обмен.

Според " Скай Италия " от Барселона към този момент са отправили първата си оферта за Погба. Тя е била на стойност 45 милиона паунда плюс двама играчи - Джери Мина и Андре Гомеш. Предложението е било отхвърлено от Юнайтед. Трябва да се означи, че договорката не е належащо да бъде финализирана още на следващия ден, защото продажбата може да бъде осъществена до затварянето на пазара на Испания, което ще се случи чак в края на месеца. Юнайтед обаче няма да може да вземе заместител на французина, защото британските тимове могат да притеглят нови играчи единствено до 19:00 часа на следващия ден.

Мино Райола, сътрудникът на Погба, е в Манчестър от началото на седмицата. Според " Сън " задачата му не е толкоз да форсира прехвърлянето на своя клиент, едвам се опита да контракти голямо нарастване за заплатата му. Таблоидът твърди, че от лагера на французина са поискали нарастване от порядъка на 200 000 паунда на седмица. В момента Погба прибира по 180 000 седмично, само че желанието му е възнаграждението му да набъбне на 380 000. Самият Райола отхвърли коментар и трансферира топката в полето на клуба, заявявайки: " Никога няма да върша изказвания за Пол. Трябва да попитате Манчестър Юнайтед ".

" Сън " прибавя, че от " Олд Трафорд " ще желаят 200 милиона паунда от Барселона, в случай че изобщо склонят да се разделят с Погба още в този момент.
ICYMI: POGBA BID REJECTED

Manchester United have rejected an offer for Paul Pogba from Barcelona of £45m plus Yerry Mina and Andre Gomes, according to Sky in Italy.

Full story: https://t.co/PSdyaYjf3a
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) 7 август 2018 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР