Ситуацията между Израел и Иран ескалира с всеки изминал ден

...
Ситуацията между Израел и Иран ескалира с всеки изминал ден
Коментари Харесай

Израел е готов за най-лошия сценарий с подземната болница The Herzog

Ситуацията сред Израел и Иран ескалира с всеки минал ден и разумно, в Йерусалим се готвят за трагични ограничения. Най-голямата подземна болница в града, медицински център The Herzog към този момент разшири потенциала си с още 100 кревати, увеличавайки общия брой на 350
 Бункер болница
" Сградата е издигната по този начин, че да устоя както на биологични, по този начин и на химически офанзиви ", разкрива доктор Йехезкел Кейн пред Sky News. " Имаме въздушен шлюз, построен от два обособени комплекта порти, устойчиви на гърмеж ".

Под самата болница пък към този момент има конфигурирано напълно ново равнище отделения , които да бъдат задействани, в случай че други незабавни медицински заведения в Йерусалим , намиращи се по-близо до фронтовата линия, се нуждаят от евакуация . Докторите в The Herzog не крият, че възнамеряват най-лошия сюжет, изключително при задълбочаващата се рецесия с Хизбула.

It was wonderful hosting at Herzog Hospital!
— TheHerzogHospital (@HerzogMedical)
" Болниците на север ще бъдат затрупани с жертви и те самите ще бъдат подложени на обстрел, а в сходен случай ще се наложи да изтеглят пациентите си в центъра на страната, тъкмо както в първите седмици на войната ", счита доктор Кейн. За него и неговия екип, офанзивата на " Хамас " на 7 октомври предходната година и нападението с дронове и ракети на Иран по-рано този месец радикално са трансформирали упованията на жителите. 

Самият център фактически е оборудван за всевъзможни спешни обстановки. Разполага с най-големия в Израел уред за вентилация, лекуващ деца и възрастни, само че също по този начин се отличава и с лекуване на душевен контузии и гериатрична рехабилитация. Дори и все още, доста хора, страдащи от посттравмтично разстройство в резултат на военния спор, се лекуват в него.

Today, we remember the 23,928 fallen in the defense of Israel.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР