Ситуацията е много тежко, работата е трудна по много причини.

...
Ситуацията е много тежко, работата е трудна по много причини.
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Президентът е против правителството от самото начало

Ситуацията е доста тежко, работата е сложна по доста аргументи. Българските ветеринарни управляващи знаят какво вършат, само че не постоянно получават нужната институционална и социална поддръжка. Дори има случаи на селски кметове, от които не срещаме нужната поддръжка. Такова мнение показа вицепремиерът Томислав Дончев в студиото на Още от деня по Българска национална телевизия по отношение на битката против разпространяването на африканската чума.

Очевидно е, че ограниченията, които са били предприемани до момента, не са били задоволителни, включително и оградата по границата с Румъния. Чехия съумя да овладее болестта като умъртви всички животни в задния двор, само че такава мярка тук мъчно ще бъде подхваната поради подозрението на хората, сподели още по тематиката Дончев и изрази вяра България да не загуби бранша си по свиневъдство.

Той увери, че всички стопани, чиито животни са били евтаназирани, ще бъдат обезщетени от страната.

Атаката против Национална агенция за приходите не е просто проблем, а най-тежкият кибритен случай в историята ни. Кой, по какъв начин и за какво е направил би трябвало да откри прокуратурата и съдът. За жал парите, които се отделят за електронни системи, не са задоволителни. Годишно у нас се харчат към 100 милиона лв. за поддръжка на софтуерните системи и 5 млн. за киберсигурност, само че тези пари очевидно са незадоволителни, изясни вицепремиерът.

Във всяка страна огромните разноски за защита не са известна мярка. Всеки споделя, че с тези пари е трябвало да се построи железница, пътища, да се обезпечат обществени заплащания, само че надали някой се съмнява, че Българската войска би трябвало да има и нов боеспособен аероплан, съобщи Томислав Дончев.

Президентът си има ясна позиция срещу държавното управление през цялото време и това е негово право. Ще отбележа нещо по последното несъгласие върху ратификацията на договорите за F-16. България води договаряния със Съединени американски щати, реализира се съглашение, което е утвърдено от Народното събрание и Конгреса на Съединени американски щати и в един миг президентът Радев споделя, че тези работи не са хубави, което не е добре, добави още той.

Относно бъдещето на дребната коалиция Дончев уточни, че не желае да разяснява процеси в други партии, само че изради вяра, че държавното управление ще успее да извърши начертаните си цели и стратегии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР