Системен нарушител на пътния правилник и редовен клиент“ на КАТ

...
Системен нарушител на пътния правилник и редовен клиент“ на КАТ
Коментари Харесай

Цветанка Ризова – пътен талибан: Кара без винетка, паркира както й падне. Редовен ,,клиент“ на КАТ

Системен извършител на пътния устав и постоянен „ клиент “ на КАТ е Цветанка Ризова. Оказва се, че журналистката е натрупала куп неплатени санкции. Най-честото ѝ нарушаване е, че кара автомобила си без винетка.
В рамките на няколко месеца тя е била хващана 3 пъти от чиновници на реда и глобявана по 70 лв. точно поради липса на винетка. Не е ясно за какво водещата на „ Лице в лице “ не е заплатила отговорностите си към страната и продължава да ги просрочва, при изискване че сумата е алегорична за нея, изключително на фона на заплатата, която тя получава всеки месец от малкия екран. Още по-странно е, че избира да бъде глобявана, вместо просто да си купи годишна винетка от най-близката бензиностация, която коства единствено 87 лв..
Отделно Ризова постоянно гази и разпоредбите за паркиране. В столичния квартал „ Лозенец “, където от години тв водещата населява първокласен апартамент, са пропищели от нея.
Непрестанно нейни съкварталци снимат черния ѝ джип възкачен върху тротоари, тревни площи и неразрешени за паркиране сектори. Журналистката постоянно запушвала други коли, входни порти, гаражи, зарязвала возилото си където ѝ падне и не се съобразявала с никого, възмущават се нейни комшии.
„ Ето по този начин паркира една обществена персона – Цветанка Ризова, тъй като, видиш ли, нямало къде да паркира, та запушва два входа – на под земята гараж и на наземни. Бариерата на наземните я бях вдигнала, че излизам. Явно малко им заплащат – 1,50 за зелена зона е скъпа работа или им закърняват крайниците от стоене, та 20 метра да минат са доста “, написа преди време съседка на телевезионерката във фейсбук група за недоволства. Други консуматори в мрежата признават в мненията под обявата, че на водещата не ѝ е за първи път да не съблюдава законите на пътя.
Дори преди няколко години я снимали да кара в насрещното на еднопосочна улица, а тя напълно умерено обяснила, че това не било огромен проблем. Младата майка Нина Николова пък алармира наскоро, че Ризова през май месец насмалко да я отнесе с двете ѝ деца, до момента в който пресичали на столичната улица „ Милин камък “, тъй като карала, говорейки по телефона в ръката си. Очевидно журналистката е сериен джигит, само че в това време не се тормози да ръководи извънредно мощен автомобил. Макар да е миньонче с тегло 40 кг, Цветанка сяда решително зад кормилото на черен джип „ Фолксваген “ за десетки хиляди левове. Преди години тя се движеше из софийските улици с надалеч по-скромни и дребни дамски коли, само че напоследък залага на все по-мощни зверове на четири гуми, написа „ Ретро “.
Суетната тв звезда не е почитател на градския превоз, само че не употребява и персонален водач, въпреки уменията ѝ във въртенето на кормилото да са под въпрос. Единствено разчитала на половинката си Красимир Недев да я анулира, когато пътували отвън столицата. От няколко години Ризова живее на фамилни начала с известния столичен юрист.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР