Сирийският президент каза днес на руския си колега Владимир Путин,

...
Сирийският президент каза днес на руския си колега Владимир Путин,
Коментари Харесай

Башар Асад подкрепи инвазията на Владимир Путин в Украйна

Сирийският президент сподели през днешния ден на съветския си сътрудник Владимир Путин, че чака осезаеми стопански резултати от първата си аудиенция в Москва след началото на съветската инвазия в Украйна, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9830
Асад сподели това пред телевизионните камери, застанал до съветския президент преди началото на формалните договаряния сред двамата. Сирийски представители хранят очаквания, че договарянията ще оказват помощ за привличане на повече съветски вложения в опустошената от спора страна, чиято стопанска система е отслабена от западните наказания.

" Искам да употребявам момента, защото това е първата ми аудиенция след началото на специфичната интервенция в Украйна, и да повторя сирийската позиция в поддръжка на специфичната интервенция против старите и новите нацисти. Казвам, че това са остарели и нови нацисти, тъй като Западът приемаше старите нацисти при себе си, а в този момент още веднъж ги поддържа ", сподели Асад.

" Бих желал да изразя признателност на министерствата и ведомствата на Руската федерация, които помагаха за превъзмогване на последствията от земетресенията. Благодарение на тяхното присъединяване успяхме доста да понижим броя на жертвите и мащаба на вредите ", добави сирийският президент.

Киев и Западът акцентират, че съветските обвинявания, че Украйна се е трансформирала в бастион на нацизъм и русофобия, са безпочвен предлог за непровокирана инвазия.

Подкрепата на съветската войска за Асад му оказа помощ да обърне хода на гражданската война в страната, почнала през 2011 година с появяването на продемократично придвижване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР