Сирийският президент Башар Асад прие началника на генералния щаб на

...
Сирийският президент Башар Асад прие началника на генералния щаб на
Коментари Харесай

Асад: Разгромът на терористите в Сирия нанесе удар по плановете на Запада

Сирийският президент Башар Асад одобри началника на генералния щаб на иранската войска Мохамад Багери . Както заяви сирийската организация САНА, иранският главнокомандващ му е предал приветствено обръщение от висшия водач на Иран аятолах Али Хаменей " по случай успеха във войната против тероризма ", съобщи ТАСС.

На срещата Асад е декларирал, че " разгромът на терористите в Сирия е нанесъл пагубен удар по проектите на Запада в Близкия изток ". " Редица страни не престават да подкрепят терористичните групировки ", споделил още той.

Асад декларирал, че " за времето на спора военното партньорство с Иран и другите съдружници е придобило качествено ново развиване ".

Иранският военачалник показал, че " цел на визитата в Дамаск е да бъде създадена тактика за съгласуваност и военно-техническо съдействие със Сирия на нов стадий - след огромните триумфи на фронта ".

Багери споделил също, че Иран е решен да продължи да поддържа управлението и народа на Сирия, " до момента в който не им бъде върната сигурността ", както и че ще помогне за следвоенното възобновяване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР