Сирийски гражданин, който пребивава у нас със статут на хуманитарна

...
Сирийски гражданин, който пребивава у нас със статут на хуманитарна
Коментари Харесай

Задържан е сирийски гражданин с хуманитарен статут у нас за катастрофата в Бургас, втори се издирва


Сирийски жител, който обитава у нас със статут на филантропична протекция е арестуван за присъединяване в транспорта на незаконните мигранти от рейса, който умъртви двама служители на реда в Бургас. Друг сирийски жител се търси, заяви на брифинг шефът на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас ст. комисар Калоян Калоянов.

Ще бъде назначена тройна автотехническа експертиза, а за осъществяването ѝ е притеглен един от най-опитните експерти у нас, сподели окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Двама служители на реда починаха в тежка злополука в Бургас. Тази заран рейс с мигранти се вряза в павилион и патрулен автомобил по време на гонене с полицията.

Автобусната гонка е почнала от странджанското село Босна, където е подадена стоп палка на рейса с нидерландски номера, само че той не е спрял. Започнала е гонка, която е траяла до кръговото кръстовище " Трапезица ". По жесток метод, с извънредно висока скорост, лидерът на рейса е отнесъл патрулен автомобил, който се е опитал да го спре и безусловно се е забил с него в павлион за вестници. Йордан и Атанас умират на място, изпълнявайки служебния си дълг, а водачът се пробва да избяга, написа " Флагман ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР