Сирия почти сигурно ще се присъедини към тях Австралия и

...
Сирия почти сигурно ще се присъедини към тях Австралия и
Коментари Харесай

Австралия и Узбекистан си вкараха по гол, за да тръгнат заедно към елиминациите в Азия

Сирия съвсем несъмнено ще се причисли към тях
Австралия и Узбекистан не престават към елиминациите за Купата на Азия след щастливо реми 1:1 между тях.

Щастливо реми, тъй като то устройваше по прелестен метод и двата отбора. С него към този момент класиралият се тим на Австралия си подсигурява първото място в групата, а пък Узбекистан извърши главната си цел - да бъде част от елиминациите за шести следващ път.

Макар да имаше несъмнено място напред в шампионата, Австралия заложи на най-хубавите си налични 11, само че " кенгурата " за следващ мач не посочваха нищо впечатляващо в нападателен проект.

Все отново пристигна последната 45-а минута на първата част, когато макар съществуването на ВАР, реферът отсъди прекомерно противоречива дузпа за игра с ръка на Шукуров, която Мартин Бойл трансформира в гол за 1:0.

Това бе първият гол, който Узбекистан инкасира в шампионата, а 10 минути преди края дойдоха неприятни вести от другия стадион.

Там Сирия поведе на Индия с 1:0, което означаваше, че при тези резултати Сирия ще заеме второто място в групата.

Но Узбекистан не се съобщи и изравни посредством гол с глава на Азизбек Тургунбоев, а това бе първо попадение и във вратата на Австралия в шампионата.

При оставащи няколко минутики постоянно време, двата отбора ясно осъзнаваха, че това реми ги устройваше съвършено, поради което драма нямаше, а след последния съдийски сигнал насладата бе и за двата отбора.

В другия мач Сирия въпреки всичко би Индия и зае третото място с 4 точки и голова разлика от един вкаран и един позволен гол. Това означаваше, че сирийците могат да отидат към елиминациите като един от най-хубавите трети отбори, а с оглед индикаторите на отобра, вероятността това да се случи е много сериозна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР