Сириец с хуманитарен статут е арестуван за стрелба в тунел

...
Сириец с хуманитарен статут е арестуван за стрелба в тунел
Коментари Харесай

Сириец с хуманитарен статут е арестуван за стрелба в тунел в София

Сириец с филантропичен статут е задържан за пукотевица в тунел в ж.к. " Люлин " в София, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

 

„ Чуха се изстрели. Две дами клекнаха от уплахата. Изплашиха се за живота си. С всички коли най-после минаваше и кола за спешна помощ, без включени сирени “, описа пред БТВ свидетелката на стрелбата в тунела Галя Янева.

Мъж откри безконтролна пукотевица из столичните булеварди. От клип в обществените мрежи се вижда, че той стреля с револвер в тунела, който свързва квартал „ Люлин “ с центъра на столицата.

Стрелба е имало и в подлеза на НДК. От клипове публикувани в обществените мрежи се вижда по какъв начин млад мъж е излязъл през шибидаха на първокласен, брачен, черен джип и с високо вдигната ръка създава десетки изстрели във въздуха.

Собственикът на автомобила е Адел Сахтура. Той е сирийски жител, който обитава у нас от 2012 година 28-годишният мъж е арестуван късно нощес от полицията. Образувано е досъдебно произвеждане за безчинство.

Мъжът е стрелял с газов револвер, а автомобилът не е негова благосъстоятелност, прецизираха още от Министерство на вътрешните работи.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а през вчерашния ден районната прокуратура се самосезира по случая.

При случая няма потърпевши. Мъжът е в ареста.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР