Сипвайте кафето и сядайте да четете съботния хороскоп на Марица.

...
Сипвайте кафето и сядайте да четете съботния хороскоп на Марица.
Коментари Харесай

Радост залива 3 зодии, неприятен старт за други две

Сипвайте кафето и сядайте да четете съботния хороскоп на " Марица ". Дано ви донесе шанс!

ОВЕН

Работата може да изчака. Днес е ден за разтоварване от насъбраното напрежение. Първата половина на деня е чудесна за обмисляне на покупки. Наясно сте какво би трябвало да закупите и какъв брой би трябвало да похарчите. Следобедът е прелестно време за диалог с хора, на които държите.

ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден, в който дилемите ще останата малко настрани. Може да се появят положителни бизнес и финансови хрумвания. Ще разберете по какъв начин да управлявате по-добре парите си без драми. Днес доста хора ще се вслушат във вашето мнение. Някой ще има потребност от помощ. Подкрепете го, само че не непременно.

БЛИЗНАЦИ

Не прекалявайте. Твърде огромното натоварване или неналичието на сън могат да скапват настроението ви. Днес почивката ще бъде изключително потребна за вас и в случай че някоя задача може да бъде отсрочена,го извършите. Изберете действия, които са занимателни и избягвайте стресови обстановки и неприятни диалози.

РАК

Страхотен ден, подобаващ за всевъзможен бизнес. Чувствате, че сте способни на доста и в това не грешите. Днес сте въодушевени да се справите с това, което преди ви е затруднявало. Ще постигнете положителни резултати, където обстановката е изглеждала съвсем безнадеждна. Приятна изненада ще направи денят ви още по-добър.

ЛЪВ

Това е денят, в който би трябвало да обърнете изключително внимание на препоръките - те в действителност ще се окажат потребни. Понякога хората, които гледат на обстановките извън, забеляват неща, които са ви убегнали. Разговори по бизнес каузи и персонални въпроси, ще ви оказват помощ да определите проектите си.

ДЕВА

В началото на деня може да има аргументи за безпокойствие, само че даже няма да имате време да се тревожите. Ситуациите бързо ще се трансформират. Вероятни са положителни бизнес вести и непредвидени, само че доста примамливи предложения. Отношенията с хора, с които не сте се разбирате добре, ще се трансформират към по-добро.

ВЕЗНИ

Началото на деня може да бъде доста неприятно, само че е най-добре да не вършиме прибързани изводи. Важно е да запазите успокоение и самообладание. Втората половина на деня несъмнено ще е по-добра, изключително що се отнася до връзката. Разбирате се добре както с нови познати, по този начин и с обичани хора.

СКОРПИОН

Колкото по-смели и истински са концепциите ви през днешния ден, толкоз по-лесно се оказва, че можете да ги реализирате. Бързо ще се появяват и хора, подготвени да ви оказват помощ да преодолеете всевъзможни компликации и трудности по пътя към задачата. Вероятни са преференциални покупки и дарове.

СТРЕЛЕЦ

Добър ден за равносметка и търсене на отговори на сложни въпроси. Слушайте интуицията си. Благодарение на нея бързо ще подредите двусмислените обстановки и ще се ориентирате по какъв начин е най-добре да действате. Ще имате опция да говорите за доста с хора, чието мнение ви интересува.

КОЗИРОГ

Можете да се справите със комплицирани проблеми, даже в случай че никой не ви се притече на помощ. Възможно е днешните събития да повлияят на проектите ви и да ви накарат да се концентрирайте в близкото бъдеще. Днес е доста значимо да наредите целите си и да определите проектите си.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня ще бъде елементарно, сполучливо и забавно. Това е подобаващото време за всеки бизнес - изцяло нов или към този момент прочут. Ще се справите отлично с всичко, което поемете и надали ще имате потребност от помощ. Ще има причина да се срещнете с другари и да се забавлявате с обичани хора.

РИБИ

Денят няма да стартира добре, само че не тряба да се тормозете за дреболии. Опитът ви ще се окаже значим и бързо ще преодолеете компликациите. Ще имате опция да завършите от дълго време стартирани задания. Следобедът ще протече напълно друго. Ще бъде сполучлив и е подобаващ за нови неща.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР