Сипещите се в социалните мрежи разкрития за сексуален тормоз са

...
Сипещите се в социалните мрежи разкрития за сексуален тормоз са
Коментари Харесай

Разкритията за сексуален тормоз са срам, смятат лидерите на Франция и Швеция

Сипещите се в обществените мрежи разкрития за полов тормоз са позор, съобщи през днешния ден френският президент Еманюел Макрон, в Гьотеборг, Швеция, след срещата на върха на Европейски Съюз, съобщи " Франс прес ", представена от Българска телеграфна агенция. Той добави, че не би трябвало обществените разобличения да заместват правораздаването. Според Макрон отговорните би трябвало да бъдат осъдени, освен порицани.

" Швеция не прави изключение, имаме същата обстановка и същия позор ", сподели френският президент в отговор на въпрос за 2000 шведски музикантки, разкрили случаи на полов тормоз и изнасилвания в музикалните среди. " Преди година, когато създавах моето придвижване, направихме сондажи и казусът със половия тормоз над дами бе измежду първите паники на хората. И по тази причина взех решение един от целите в моя мандат да бъде равенството сред мъжете и дамите ", сподели Макрон.

Според него е отвратително да има половото принуждение, прикривано от толкоз хора. " Трябва да се променим. Да обуздаем желанието на някои мъже да преобладават, да обуздаем половото принуждение, общественото принуждение. Трябва да образоваме, това е най-важното ", добави френският президент.

Шведският министър председател Стефан Льовен сподели, че е покъртен от писмото на музикантките. " В нашето общество е нужен сериозен спор. Това е позор. Никой не допускаше какви са измеренията на казуса. Трябва да се работи в учебните заведения, с цел да схванат младите мъже какво значи да си мъж. Мъжът не прави експанзия над дамите, а ги почита ", добави той
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР