Синя България“ има право да изрази своето мнение, но представете

...
Синя България“ има право да изрази своето мнение, но представете
Коментари Харесай

Тити: Дарението на Пеевски е респиратор за Левски

„ Синя България “ има право да изрази своето мнение, само че представете си някой от този концерн да беше болен от COVID-19 и да употребява респиратор, дарен от Делян Пеевски. Как щяха да мислят тогава. Дарители и дарителски сметки има, когато има болен, а „ Левски “ е болен, разяснява пред Нова телевизия позицията тръста във връзка с дарението от 500 000 лева, което направи през вчерашния ден компанията „ Интръст “ на депутата от Движение за права и свободи.

Не пострадвам от това, че съм измамен от Божков, тук става въпрос за Левски. Затова употребявам вашата камера, с цел да се обърна към него и да го помоля да не бъде безмилостен, сподели Тити Папазов.

" Не се усещам измамен, веселя се, че съм бил част от тази концепция. Опита се и се подигра с институцията министър-председател на гърба на Левски, което активизира още повече левскарите. Сега желая да го помоля да не се подиграва с тях. Нека даде късмет на Наско Сираков и след това в случай че има някой по-достоен, да създадем избори. "

" Всички говореха, че съм използван. Напротив, в случай че това ще бъде цената да спасим Левски, дано ме използват ", съобщи Папазов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР