Синоптичката и водеща на предаването "Култ" Натали Трифонова се оказа

...
Синоптичката и водеща на предаването "Култ" Натали Трифонова се оказа
Коментари Харесай

Натали Трифонова купонясва с бохем с палав прякор

Синоптичката и водеща на предаването "Култ " Натали Трифонова се оказа безжалостен обожател на сръбската музика и по-специално на Цеца Величкович. Красивата русокоска бе от първите, които си резервира маса за присъединяване на сръбската звезда в столицата в клуб Мегами.

Появата на Натали не бе огромна изненада, само че сигурно прикова погледите с мъжка компания. Един от най-възрастните столични бохеми се похвали, че е непосредствен със синоптичката на бТВ.

Георги Георгиев, по-известен като Жоро Френски, цяла вечер купонясва с дългокраката Трифонова. С пура в уста и щастливо застанал до Натали той не пропусна опция да се похвали пред почитателите си в обществените мрежи.

Столичният чудак е прочут с афинитета си към млади и хубави дами и нееднократно е споделял за такива завоевания. Разказвал е даже история за сдърпване с починалия необут на ВИС-2 Георги Илиев, откакто си паднали по една и съща жена.

Със сигурност и Натали го притегля, само че се съмняваме сред тях да има освен това от другарство. Наши източници издадоха, че са били в обща компания, само че не са показвали фамилиарност, колкото и да му се е желало на паметния Жоро Френски, написа Slava.bg. А Натали акцентира съвършената си фигура с черна роля с много провокативни цепки, които не остават нищо на мъжкото въображение.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР