Сините сливи са любим плод на много гастрономи и това

...
Сините сливи са любим плод на много гастрономи и това
Коментари Харесай

Ще станете фиданка с тази проста диета със сини сливи

Сините сливи са обичан плод на доста гастрономи и това въобще не е инцидентно. С помощта на този артикул можете да приготвите голям брой ястия. Но най-важното е, че те са чудесно средство за намаляване.

Доказано е, че при постоянната им консумация хората, които страдат от наднормено тегло, са подобрили доста работата на храносмилателната си система и са се избавили бързо от непотребните килограми, без да нанасят странични вреди на организма си.

Със сливи могат да отслабват хора от всяка възраст. Те освен ще ви избавят от мастните натрупвания в организма, само че ще ви излекуват от куп заболявания.

Винаги, когато сте гладни, можете да изядете няколко сини сливи. В 100 гр. от този плод се съдържат единствено 46 ккал. Освен това засищат организма и форсират процеса на мелене на мазните храни.

В 100 грама сини се съдържат:

10% витамин C

7% витамин A

4% витамин K

витамини от група B

4% калий — 4%

3% мед и манган

2% магнезий и фосфор

калций, желязо и цинк

46 ккал

87 гр, вода

0,7 гр. протеини

0,3 гр. мазнини

11,4 гр. въглехидрати (от които 1,4 гр. фибри и 10 гр. захари)

Сливите са доста потребни за намаляване и детоксикация на организма. Те съдържат скъпи антиоксиданти - молекули на здравето и неувяхващата младост и са същински естествени поливитамини. В тях се съдържа нужният за гладка кожа и положително зрение каротин (провитамин А) и значимият за кръвоносните съдове витамин К. Но най-голямото благосъстояние на този плод е витамин С, който покачва имунитета и жизнеността ви.

Целулозата в сините сливи спомага за нормализиране равнищата на захарта в кръвта. Освен това е потвърдено, че тя оказва помощ при намаляване. Тайната е доста елементарна. На първо място, раздувайки се в стомаха като гъба, тя обезпечава дълго чувство за задоволеност. И на второ, прочиства червата: преминавайки през храносмилателния тракт, улавя непотребните мазнини и отрови и по-късно ги отстранява от тялото.

Ако смятате да отслабвате с този плод, би трябвало да знаете, че презрелите сливи съдържат огромно количество захар, до момента в който неузрелите могат да провокират хранително отравяне.

С помощта на сливите можете да свалите от 2 до 5 кг. от тежестта си единствено за седмица, според от типа на диетата, на която сте се подложили.

Разтоварващ ден

За него ще са ви нужни 1 кг. сливи и вода. Всички други артикули са неразрешени. Можете да пиете и зелен чай, само че без захар. Един разтоварващ ден седмично в продължение на месец ви подсигурява загубата на 4 непотребни кг

Прочистване на организма

Отслабнете бързо и дейно, пречиствайки организма си. Всяка заран на гладно изпивайте по 200 гр. прясно подготвен сок от сливи, наложително без захар. С помощта на тази процедура, която би трябвало да повтаряте всеки ден в продължение на 1-2 месеца, организмът ви ще се почисти от всички нездравословни субстанции.

Диета със сливи

Има една строга диета със сливи, която се съблюдава в продължение на 2-3 дни и обезпечено смъква до 5 кг. от тежестта ви, написа jenata.blitz.bg. През това време би трябвало да ядете само сливи в безкрайно количество, а като течности да приемате единствено зелен чай без захар. Подобен вид монодиети обаче не са доста целесъобразни, тъй като могат да навредят на здравето ви.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР