Сините бразилци Роналдо, Уелтън и Рикардиньо откраднаха шоуто по време

...
Сините бразилци Роналдо, Уелтън и Рикардиньо откраднаха шоуто по време
Коментари Харесай

Как сините бразилци съсипаха Септември?

" Сините " бразилци Роналдо, Уелтън и Рикардиньо откраднаха шоуто по време триумфа на Левски с 2:0 над Септември София на " Герена ". Триото в офанзивата на столичния гранд се развихри в Деня на Гунди и правеше каквото си изиска със отбраната на противника. 

Роналдо и Уелтън направиха над дузина пробиви по крилата и бяха неуловими за крайните бранители на Септември. Левият флангови нападател се регистрира с асистенция при първия гол на Рикардиньо, а по-късно се пребори за на пръв взор безнадеждна топка, която се озова в Роналдо, а той вкара магично попадение. 

Малко по-късно след следващ марков пробив отляво Уелтън удари и греда.

От своя страна Рикардиньо припомня от ден на ден на италианската легенда Филипо Индзаги. Деветката на " сините " е огромни интервали от мачовете е неосезаем, само че постоянно е там, където е нужен, с цел да се разпише. Той към този момент има 5 гола на сметката си след прехвърлянето от Гремио през зимата.

Атомното бразилско трио в офанзивата на Левски подсети на какво е способно против Септември, а в прикаченото видео може да се насладите на изявите им в този мач. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР