Сини очи са рядко срещани и притежаването им ви осигурява

...
Сини очи са рядко срещани и притежаването им ви осигурява
Коментари Харесай

Знете ли това за хората със сини очи?

Сини очи са рядко срещани и притежаването им ви обезпечава преимущества и дефекти по едно и също време. Повечето хора в действителност намират синеоките хора за доста привлекателни, защото очите им вършат погледа им по-пронизителен и мистериозен. Синеоките хора обаче също могат да бъдат чувствителни към неща, които естествените хора не са.

Ето нашия лист с обстоятелства за сините очи, за които евентуално не сте чували:

Синеоките хора нормално имат червени очи на фотоси

Меланинът е виновен за цвета на нашата кожа, коса и очи. Получавате червени очи, когато светлините на камерата се отразяват от ретината, излагайки кръвоснабдяването на свързаната тъкан. Така че хората, които имат сини очи и по-светла кожа, имат по-голям късмет да наподобяват с червени очи на фотосите, тъй като имат по-малко меланин.

Синеоките хора имат когнитивни бонуси

Хората свързват интелигентността, чистотата и проницателността със синеоките хора. Това обаче към момента е противоречиво и откриватели в региона на биологията и логиката на психиката към момента го преглеждат. Това може да се отдаде на обстоятелството, че мъдреците и шаманите са изобразявани със сини очи във фолклора и литературата.

Един рецесивен ген не може да повлияе на процеса на приемане на сини очи

Възможно е да се роди дете с кафяви очи от двама синеоки родители. Това е използвано и в противоположната обстановка, което значи, че цветът на очите не се дефинира от един рецесивен ген. Често срещаната неточност на хората е, че имат вяра, че сините очи са рецесивни, само че не са. Цветът на очите зависи от няколко разнообразни гени и химическата реакция по време на тяхното взаимоотношение.

Те са спокойни и миролюбиви

За хората със сини очи се споделя, че имат спокоен и миролюбив темперамент. Вечната младост също се свързва със синеоките хора.

Синеоките мъже избират синеоки дами

Цветът на очите и косата са освен надеждни източници на генетично завещание, само че и някои от факторите, които хората биха взели поради при намирането на сътрудник за цялостен живот. През 2006 година е направено изследване от Behavioral Ecology and Sociobiology, където на мъжете и дамите били дадени фотоси на противоположния пол, с цел да изберат кой е прелъстителен за тях. Проучването открива, че множеството мъже със сини очи избират дами със същия цвят на очите като тях.

Стереотипът за сините очи към момента съществува

Много хора биха сметнали сините очи за привлекателни спрямо другите цветове на очите, защото младостта постоянно е била обвързвана с ослепителен цвят на склера и огромни зеници. Както беше посочено нагоре, интелигентността и спокойствието също са някои от позитивните предразположения, свързани със сините очи.

ДНК на викингите демонстрира, че множеството от тях нямат сини очи

Повечето хора си мислят, че викингите имат сини очи поради филмите. Това обаче е измислено. 400-годишни остатъци на викинг дали солидна ДНК проба, която удостоверява обстоятелството, че множеството викинги са имали тъмни коси и очи.

Хората го считат за най-съблазнителния цвят на очите

Разбира се, имаме лист с най-атрактивните синеоки звезди, които могат да поддържат това изказване, като Джейк Гиленхал, Британи Сноу, Андерсън Купър, Рийз Уидърспун, Алексис Бледел, Иън Сомърхолдър и доста други! Можем да кажем, че синеоките са желание в доста продукции. Блокбъстъри като Титаник и Джурасик Парк включват най-вече синеоки артисти!

Хората вярвали, че да имаш сини очи значи, че си по-свързан със земята

В множеството суеверни общности синеоките хора се дефинират като по-в естетика с духовния свят. Те са сериозни мислители, които имат огромна мъдрост. Хората също имат вяра, че са по-свързани със земята, както и че са предвестени от безконечна хубост и младост.

Някои считат, че синеоките хора имат свръхестествени сили

Въпреки че най-вероятно не е правилно, не можем да пренебрегнем по какъв начин хората със сини очи могат да бъдат очарователни и привлекателни по едно и също време. Така че можем просто да ги обозначим като техните свръхестествени сили. Ако сте почитател на франчайза X-Men, евентуално сте наясно, че някои герои със сини очи са много мощни, като Магнито и Ема Фрост.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР