Синчето на Тони Стораро - Емрах Стораро определено няма топките

...
Синчето на Тони Стораро - Емрах Стораро определено няма топките
Коментари Харесай

Лъсна мъжката Андреа

Синчето на Тони Стораро - Емрах Стораро несъмнено няма топките да понесе и отрицателната страна на това да си прочут. От известно време насам младокът недоволства върху етикета, който му лепнаха - "мъжката Андреа ", а той е на основа обстоятелството, че фотошопира фотосите си до неразбираемост. По този мотив "на ярко " се появи действителната реалност, а точно по какъв начин наподобява дебютантът отвън устойчиво обработените фотоси, видя HotNews.



Снимката, която смути Емрах бе оповестена в Истанграм страницата Gossipgirl Bg, които разгласиха преписка сред тях и изпълнителя. "Е махнете фотографията де ", обезпокоително ги моли младокът, след което се включва и така наречен негова пиарка, която обстойно и необятно разисква права и наказателни процедури, без да се усеща, че приказва за обществена персона. Тя даже заплашва: "Първо е хубаво да имате положителни връзки с Емрах и мен, тъй като се употребяваме с значителен запас от юристи и много свободно време. Сигурна съм, че не желаете да сте в неприятни връзки с нас ", кове анонимното пресаташе на братчето на Фики Стораро.



Емрах на присъединяване - подобен какъвто в действителност е.

16-годишният пайнерджия по този начин се е вманиачил по селфитата и фотошопа, че чак съумява да си счупи смарт телефона с емблематична отхапана ябълка на гърба. Той очевидно прекалява с редакторските приложенията в желанието си да придобие мечтаната визия и по този начин се отдалечава дотам от действителността, че става неузнаваем. А фенове на попфолка отсъждат, че той има повече изяви в Инстаграм в сравнение с сцената, а желанията му да придобие визия на супермодел задминават напъните на Андреа да бъде фиданка.



Лустросаният тип от селфитата на Емрах не могат да заблудят фенките, които са наясно с пубертетската визия на чалга любимеца си. Междувременно стотици фотоси от Инстаграм акаунта на дребния Емрах са изтрити. Най-вероятно за да се постанова новата визия на пешлимето.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР