Синът Цончо Ганев от “Възраждане - Силвестър Ганев - е

...
Синът Цончо Ганев от “Възраждане - Силвестър Ганев - е
Коментари Харесай

Дарик: Цончо Ганев с влог в евро, но не е декларирал сумата за новия апартамент на 17-годишния си син в София

Синът Цончо Ганев от “Възраждане ” - Силвестър Ганев - е придобил апартамент в София на доста преференциална цена, сочи информация, направена от BIRD.BG. 17-годишният правоприемник на Ганев е станал притежател на парцел против единствено 197 442 лева, което е 1100 евро на кв.м. В цената влиза и гараж. 

На тази възраст Силвестър няма по какъв начин да вземе ипотечен заем, напомнят от BIRD.BG. В декларациите на Цончо Ганев обаче има влог в евро, само че не и такава сума, каквато е платена от Силвестър за жилището.

От информацията се вижда, че апартаментът се намира в Горна Баня. Площта на подземния паркинг е съвсем 22 кв.м, а на жилището - 86 кв.м. Титуляри на купувача Силвестър са майка му и татко му - Александра Ганева и Цончо Ганев. 

„ Цончо е запазил детското в себе си, плюе по другарчетата “... и още от Фесйбук за абсурда в Народно събрание

Справка на darik.bg в уеб сайтове за продажба на парцели демонстрира, че когато Силвестър е закупил жилището - на 17 август 2022 година - цената на сходен парцел с тази площ в Горна Баня е била 135 000 евро (263 000 лева). Това е с 65 000 лв. по-евтино от цената, която е платил Силвестър. Данните обаче са за най-евтиния вид.

“Не може насилието да става норма ”. Министерски съвет дефинира “Възраждане ” като неофашистка партия

Имоти в Горна Баня с тази площ има и за 142 000 евро (277 500 лева), което е с 80 000 лв. по-скъпо от цената на жилището на сина на Цончо Ганев. В посочените образци жилищата нямат гараж, а единствено мазе и таван.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР