Синът на Владимир Жириновски и бивш заместник-председател на руската Дума

...
Синът на Владимир Жириновски и бивш заместник-председател на руската Дума
Коментари Харесай

Синът на Жириновски смени името си. Вече се казва Давид Гарсия -

Синът на Владимир Жириновски и някогашен заместник-председател на съветската Дума Игор Лебедев е сменил името, презимето и семейството си. Това оповестиха публицисти от Телеграм канала Baza.

Според тях Игор Лебедев е сменил името, семейството и бащиното си име през 2021 година, когато е оповестил, че се отдръпва от партията, която баща му основа - Либерално-демократическа партия на Русия (ЛДПР). Журналистите от редакцията показват, че разполагат с всички документи по преименуването на сина на Жириновски.

" Причината за това решение може да са глобите на Европейски Съюз, наложени на някогашния политик през 2014 година Синът на Владимир Жириновски е избрал необикновена за Русия фамилия - в този момент се споделя Давид Александрович Гарсия. Като се има поради огромното количество недвижими парцели в Испания, допустимо е Лебедев-Гарсия в последна сметка да желае да се реалокира в Европа за непрекъснато. Типичните имена за този регион ще улеснят живота му на новото място ", се споделя в следствието на Baza.

 Лебедев към този момент е Давид Гарсия.

Изданието отбелязва, че починалият неотдавна Владимир Жириновски и сина му са били в спор от 2019 година Разногласията посред им били за пари и фамилните парцели, в които ултранационалистът влага надалеч от рамките на обичаната си Русия. Също по този начин обаче те са имали и противоречия за бъдещото развиване на партията ЛДПР и към назначението на свои хора на партийни постове и в съветския парламент.

Владимир Жириновски умря на 6 април 2022 година от ковид.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР