Синът на Стефан Данаилов - Владимир, продава последния автомобил на

...
Синът на Стефан Данаилов - Владимир, продава последния автомобил на
Коментари Харесай

Синът на Ламбо продава последната му кола. Ето цената

Синът на Стефан Данаилов - Владимир, продава последния автомобил на починалия артист, който е марка Mercedes.

" Да, по този начин е, аз няма къде да карам Mercedesа на баща в Щатите. Плюс това тук, където пребивавам, няма доста хора, които да карат толкоз скъпи коли. Да, несъмнено, че хората имат пари, само че за тях не е толкоз значимо да се демонстрират, колкото в България ", изяснява пред „ България Днес “ Влади Данаилов.

Той се съветвал с водач на Ламбо, който цялостен живот се грижил всичко да е изрядно в автомобила, когато дружно тръгнат на път. Цената определили двамата - 99 900 хиляди лв.. Черната лимузина към този момент чака притежателя си в шоурума на Ферари и е била обсъждана от няколко фенове на артиста.

„ Някой ще каже, че с лека ръка продавам колата на татко ми. Не е по този начин. Споменът за баща е в душата и главата ми, а не в железарията. Много неща ми припомнят за него, изключително когато се върна в България.

Но имам вяра, че духът на индивида, като си отиде от този свят, се резервира и той няма да има нищо срещу тази продажба. Знаете, че съм набожен и въображаемо си приказвам с татко ми. Постоянно се поучавам с него, когато желая нещо да направя, изключително когато е обвързвано с него ", показа още Влади Данаилов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР