Синът на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев - Данаил и

...
Синът на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев - Данаил и
Коментари Харесай

Синът на Гриша Ганчев и Филип Филипов са били на среща в спортното министерство

Синът на притежателя на ЦСКА Гриша Ганчев - Данаил и изпълнителният шеф на армейците Филип Филипов са били през вчерашния ден на среща в спортното министерство, написа " Тема Спорт ".

Припомняме, че на 5 май двете страни подписаха контракт за съдействие за реконструкцията на стадион " Българска войска ", а в околните дни ще бъдат оповестени и нови и по-конкретни елементи по отношение на реализацията на плана. За това удостовери и Гриша Ганчев в своето изявление пред клубния уебсайт през вчерашния ден.

" Това държавно управление си е окей. Имат предпочитание като нас да свършим работа и в околните дни ще стане ясно по какъв начин, за какво, какви са периодите... ", съобщи предприемачът. На вчерашната среща не е участвал спортният министър Радостин Василев.

Припомняме, че до края на календарната година от ЦСКА имат период да показват обстоен план за реконструкцията на стадиона, както и бюджет. От министерството от своя страна са длъжни да изкарат нужните документи и разрешителни за идния градеж. Капацитетът на актуализирания и съвременен стадион на ЦСКА ще е към 18 000 места, 3000 от които ще са за правостоящи.
 Стана ясно за какъв брой време ще е договорът на Саша Илич с ЦСКА
Стана ясно за какъв брой време ще е договорът на Саша Илич с ЦСКА

Двете страни са обсъждали и какви ще бъдат задачите пред отбора за идващия сезон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР