Синът на собственик на автокъща изчезна днес. Една от версиите,

...
Синът на собственик на автокъща изчезна днес. Една от версиите,
Коментари Харесай

Бум на отвличания у нас имаше преди десетина години

Синът на притежател на автокъща изчезна през днешния ден. Една от версиите, по които работят проверяващите, е похищение. Бум на отвличания у нас имаше преди десетина години. За две години групата на " Наглите " похити десетки, измежду които предприемачи, наследник на някогашен министър и младежи от богати фамилии. Страх и смут от отвличания тресеше България сред 2007 и 2009 година

Групата на " Наглите ", виновна за 19 отвличания, беше разрушена в края на 2009 година

Престъпниците изтезаваха жертвите си, рязаха уши и пръсти и заплашваха околните на похитените, че в случай че не платят стотици хиляди левове откуп, ще върнат отвлечените на части.

" В мястото, в което ме държаха, то беше като ковчег…В първите 10 дни не ядох и трошичка ", спомня си предприемачът Киро Киров, който беше измежду жертвите на бандата.

Задържани за зверствата бяха 25 души. Обвинения получават 11 от тях, а четирима се снабдяват с ефикасни присъди. Ивайло Евтимов – Йожи, Прокопи Прокопиев – Културиста и Даниел Димитров – Релето бяха наказани на по 18 години зад решетките. Любимир Димитров – Гребеца получи 10 години.

Сред жертвите на " Наглите " са предприемачите Киро Киров, Ангел Бончев и брачната половинка му Камелия, Борислав Атанасов, Вилхелм Краус, синът на Румен Гунински.

Похитителите отрязват два пръста от ръката на Бончев и ухото на Краус.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР