Синът на президента на САЩ Джо Байдън, Хънтър, се пледира

...
Синът на президента на САЩ Джо Байдън, Хънтър, се пледира
Коментари Харесай

Синът на Джо Байдън, Хънтър, се пледира за невинен по федерални обвинения за огнестрелни оръжия

Синът на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, Хънтър, се пледира за почтен по три обвинявания, свързани с огнестрелни оръжия, приближавайки делото към евентуален правосъден развой преди изборите през 2024 година татко му желае преизбиране.

53-годишният мъж се яви пред съда в източния щат Делауеър във вторник, с цел да пледира по федералните обвинявания, откакто съглашението за признание на виновността, което би избегнало дълготрайно правосъдно произвеждане, не съумя да продължи напред.

Продължете да четете

лист от 3 детайла Хънтър Байдън съди съдружника на Тръмп Руди Джулиани за обвинявания в нарушение на данни Хънтър Байдън: Измъчваният от кавги наследник на президента на Съединени американски щати Какво следва за Хънтър Байдън, откакто съглашението за признание на виновността дерайлира? завършек на списъка

Американският магистрат арбитър Кристофър Бърк сподели, че синът на президента, чиито правни проблеми и история на кавги са обичана цел на републиканските законодатели, не би трябвало да получава „ никакво особено отношение “.


Обвиненията се въртят към изказване, че Хънтър Байдън е излъгал за историята си на приложимост на опиати във формуляр за закупуване на огнестрелно оръжие през октомври 2018 година Споразумението за признание на виновността, което бързо щеше да завърши наказателното произвеждане, се разпадна през лятото.

Синът на президента се трансформира в гръмоотвод за рецензии от републикански политици и консервативни медийни фигури, които настояват, с малко доказателства, че по-големият Байдън седи в центъра на голяма мрежа от корумпирани бизнес действия.

Хънтър Байдън не е упрекнат в каквито и да е закононарушения, свързани с неговите задгранични бизнес действия, и отхвърля да е направил каквото и да било нарушаване.

Но вероятността за правосъден развой в интервала до изборите през ноември 2024 година сигурно ще подтиква сходни старания от страна на републиканците, които сега стартират следствие за импийчмънт на президента.

Хънтър е изправен пред две обвинявания за предоставяне на погрешни показания и едно за нелегално владеене на оръжие, закононарушения, наказуеми с до 25 години затвор.


Съгласно прекратеното съглашение за признание на виновността, което нормално изисква признание на виновността в подмяна на по-лека присъда, Хънтър Байдън щеше да се признае за отговорен и да изтърпи пробация вместо отнемане от независимост по данъчни обвинявания за закононарушения и да избегне правосъдно гонене по обвинявания за оръжие, в случай че избегне спомагателни проблеми със закона за интервал от две години.

Синът на президента в никакъв случай не е заемал обществени длъжности и от дълго време се бори с проблемите на пристрастяването към опиати, в това число през интервала, в който закупи револвера Colt Cobra с диаметър.38 през 2018 година

Източник: Ал Джазира и осведомителни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР