Синът на пакистански бизнесмен, който при взрива на батискафа Титан

...
Синът на пакистански бизнесмен, който при взрива на батискафа Титан
Коментари Харесай

Младежът, загинал на "Титан", бил ужасен за експедицията, отишъл заради Деня на бащата

Синът на пакистански предприемач, който при гърмежа на батискафа " Титан " напът за останките на " Титаник ", е бил ужасяващ от експедицията, разкри вуйна му, представена от " Индипендънт ".

Сред пасажерите на " Титан " са били английският милиардер и авантюрист Хамиш Хардинг и роденият в Пакистан бизнес магнат Шахзада Дауд с 19-годишния си наследник Сюлеман, и двамата английски жители. Френският океанограф и водещ специалист по " Титаник " Пол-Анри Наржоле, 77, и, също са билина борда на подводницата.

 Съпругата на притежателя на изчезналата подводница е потомка на починали на Съпругата на притежателя на изчезналата подводница е потомка на починали на " Титаник "

В изявление, оповестено преди да стане известна трагичната им орис, сестрата на Дауд, Азмех Дауд, описа пред NBC News, че племенникът ѝ е бил доста изплашен и се е съгласил да отиде на експедицията единствено тъй като е било значимо за неговия " захласнат от " Титаник " татко. Според информацията Сюлеман е споделил на родственици, че е смутен за експедицията и " не е доста подготвен за нея ".

Пътуването беше през уикенда на Деня на бащата и той искаше да угоди на татко си, добави тя.

Дауд сподели, че не би влезнала в " Титан " и " за един милион $ ", отбелязвайки също, че е " безусловно съкрушена ", преди бреговата защита на Съединени американски щати да разгласи, че отдалечено ръководени транспортни средства, свързани с " Титан ".

Пет години преди нещастието върховен чиновник изрази на " Титан ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР