Синът на Мохамед Али – Мохамед-младши коментира темата кой би

...
Синът на Мохамед Али – Мохамед-младши коментира темата кой би
Коментари Харесай

Виртуален симулатор посочи победителя от двубой Али - Тайсън

Синът на Мохамед Али – Мохамед-младши разяснява тематиката кой би спечелил, в случай че татко му и Майк Тайсън се бяха срещнали на кръга. Според него трикратния международен първенец би излязъл победител.

Турнир на виртуален симулатор разпали разногласия по отношение на това коя боксова легенда би спечелила против такава от друго потомство. Състезанието, проведено от Световните боксови супер серии изправи Тайсън против Джордж Форман на ½-финал и победител се оказа Железния Майк, който отиде на край против Али.

Там борбата на титаните бива извоювана от най-младия международен първенец в историята – Тайсън, който с единомислещо решение от реферите подвига победоносно ръце. В мача Али е свален 2 пъти в нокдаун, което значително накланя везните в интерес на съперника му.

Първородният наследник на „ Най-великия “ обаче счита, че няма подозрение, че татко му би помел Тайсън, в случай че двамата се бяха срещнали в най-хубавите си години.

„ Баща ми щеше да му срита задника. Всички споделят, че Майк Тайсън е щял да нарита татко ми, само че аз споделям не. Тайсън не може да се бие от отдалеченост. Не би могъл да издържи 15 рунда. Той не е боксьор, а махленски войник. Той е актьор на нокаута. Никога не би издържал против татко ми “, декларира Мохамед-младши.

След като Тайсън научава „ крайният резултат “, споделя следното:

„ Не бих спечелил същинския мач. Али е най-великият, който се е раждал “, признава легендата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР