Синът на Михаел Шумахер - Мик, остана невредим при тежка

...
Синът на Михаел Шумахер - Мик, остана невредим при тежка
Коментари Харесай

Синът на Михаел Шумахер остана невредим при тежка катастрофа

Синът на Михаел Шумахер - Мик, остана незасегнат при тежка злополука по време на квалификацията за Гран при на Саудитска Арабия във Формула 1.

Пилотът на " Хаас " загуби надзор над болида си при един от завоите, колата му се завъртя и се удари поредно в двете защитни стени.

Red Flag

Mick Schumacher has a heavy hit at Turn 12.

За благополучие той не пострада, само че беше откаран с хеликоптер в болница за спомагателни проучвания, както гласят разпоредбите на F1.

Шефът на " Хаас " Гюнтер Щайнер удостовери информацията, че Мик е добре и добави, че даже е съумял да приказва с майка си Корина преди да потегли към болничното заведение.

След злополуката квалификацията беше спряна за известно време с червени знамена, с цел да могат обслужващите пистата чиновници да изчистят трасето, а също по този начин и колата на Шумахер да бъде изнесена.

От първа позиция в надпреварата довечера ще потегли водачът на " Ред Бул " Серхио Перес, който в последната си бърза обиколка изпревари Шарл Льоклер ( " Ферари " ).

Трети ще започва другият водач на " Скудерията " - Карлос Сайнц, а актуалният международен първенец Макс Верстапен ще стартира от четвърта позиция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР