Синът на икономиста Владимир Каролев - Александър, разкри в предаването

...
Синът на икономиста Владимир Каролев - Александър, разкри в предаването
Коментари Харесай

Синът на Каролев издаде голяма тайна за баща си

Синът на икономиста Владимир Каролев - Александър, разкри в предаването " Преди обед " по БТВ по какъв начин се усеща след кончината на татко си. Припомняме, че той изпадна в кома след втурване със сплитборд в Банско на 9 май, след което бе настанен в болница, където умря на 21 октомври.

Александър живее във Англия от години дружно със брачната половинка си - актрисата Валентина, която е щерка на умрялата телевизионна продуцентка Весела Тотева. Двамата имат дъщеричка, а в този момент чакат момченце.

" Много е елементарно след такова събитие да започнеш да си казваш " за какво на мене ", " за какво в този момент ", " за какво на нас ". Първо, отговор няма да намериш. И второ - не сме единствени.

Всеки пробва да се оправя по личния метод. Нашият метод е да бъдем заземени и да прекарваме колкото можем повече време дружно. Не единствено ние двамата с Весела, а и аз с майка ми и сестра ми. Заради всичко, което се случи с татко ми, аз съумях да прекарам доста време с майка ми и сестра ми. Разбира се, позитивите и негативите не се съпоставят, само че позитиви има във всичко. Бог такива хора избира да си вземе ", сподели той.

" За последно се видяхме през зимата. Той падна на 9 май, а се чухме с него предходния ден. Знаех, че са на Банско, знаех, че ще карат, чудех се даже по какъв начин пък карат през май месец.

Аз не сънувам, само че почнах да сънувам, почнах да сънувам него. Като се взимат решения - било то за фамилията или за работа, преди бих му звъннал, защото желая да знам какво мисли той. Но в този момент към този момент като се почудя какво би направил той, незабавно ми идва. В щерка ни има нещо от майката на Валентина, а в сина ни ще има нещо от татко ми ", добави Александър.

Александър продължи: " Баща ми беше подобен човек, който от напреднала възраст нямаше да си отиде. Дали в планината... Той има една история - върви да се гмурка, свърши му кислорода и излезе три минути, откакто му свърши кислорода.

Излезе по-късно и супер се изкефи по какъв начин му приключил кислорода и той е съумял. Така, че - да, той си отиде на 60 години, само че той щеше да си отиде от нещо такова. Той живееше на ръба, поемаше ги тези опасности.

Но по негово убеждение той не поемаше прекомерно огромни опасности. Сега към този момент можем да кажем, че в действителност последният риск, който е поел, е значителен ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР