Син на испански филмови звезди, обвинен в убийството и разчленяването на хирург в Тайланд: „Той го призна“

...
Синът на две испански филмови звезди е арестуван в Тайланд
Коментари Харесай

Синът на две испански филмови звезди е арестуван в Тайланд по подозрение в убийството и разчленяването на колумбийски хирург на туристически остров , каза полицията.

Даниел Санчо Брончало е бил отведен от Кох Фагнан, където бяха открити останките на Едуин Ариета Артеага, на друг остров, Самуи, където е държан, каза началникът на полицията в провинция Сурат Тани Сараню Чамнанрат Вторник.

Санчо, готвач с канал в YouTube, е обвинен в предумишлено убийство, което предполага смъртно наказание, и в укриване на тяло, за да се прикрие смъртта, каза Сараню.

Подробности за убийството се появиха миналата седмица, когато тайландските медии съобщиха, че найлонови торбички, съдържащи части от тяло на мъж, са открити на сметище на Ко Фагнан, остров, известен с ежемесечните си „партита на пълнолуние“.

съобщава.

Видео от охранителна камера, излъчено от тайландски медии, за което се съобщава, че е направено ден преди да бъдат открити частите от тялото, показва Санчо и Ариета на мотоциклет заедно.

В неделя Санчо заведе полицията до седем сайтове, където се твърди, че е изхвърлил разчлененото тяло на жертвата в найлонови торби, съобщи BBC News.

Регионалният полицейски началник Сурапонг Таномчит каза пред обществената телевизия Thai PBS, че Санчо е бил видян да купува нож, торби за боклук и почистващи разтвори преди Смъртта на Ариета.

Медийни съобщения казват, че Санчо е син на Родолфо Санчо, който участва в "El Ministerio del Tiempo" ("Министерството на времето"), и актьора Силвия Брончало. Чичото на Санчо, Феликс Санчо, каза пред журналисти в Испания, че „Малко уважение към семейството е всичко, което искаме, защото това е толкова болезнено.“

Семейството също публикува изявление в неделя, в което иска „ максимално уважение, както за самия Даниел Санчо, така и за цялото семейство, в тези деликатни моменти на максимално объркване“, съобщи Ройтерс.

Испанското посолство в Банкок заяви, че е запознато с престъпление, включващо испанец, но отказа да даде повече информация поради законодателството за защита на данните.

Министерството на външните работи на Колумбия публикува изявление на уебсайта си в неделя, в което благодари на тайландската полиция за разследването и каза, че оказва помощ на семейството на жертвата.

Тайланд е сравнително безопасна страна, където насилствените престъпления са рядкост.

Koh Pha Ngan е известен с белите си пясъчни плажове и привлича хиляди туристи с раници на прословутите си диви партита „на пълнолуние“.

През 2014 г. друг туристически остров Ко Тао беше разтърсен от двойното убийство на двама млади британски туристи.

Двама граждани на Бирма излежават присъди на доживотен затвор за убийствата, но правозащитни групи обвиниха тайландските власти, че използват мъжете като изкупителни жертви.

AFP допринесе за този доклад.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР